Marinela Ardelean | Mihai Toader
8 chefi indrazneti | 8 pairing-uri perfecte
O docu-serie emblematica despre gastronomia neo-romaneasca

Asocierile potrivite ale băuturilor alcoolice îmbogățesc experiența culinară, scoțând la iveală și potențând aromele, texturile și calitatea ingredientelor.

Un somelier calificat poate încuraja un pairing îndrăzneț și poate oferi o experiență culinară deosebită oaspeților săi, oferind certitudinea că selecțiile lor vor funcționa bine împreună. Romania's Grand Pairing Tour este o docu-serie savuroasă care surprinde cum gastronomia românescă se îmbogățește, preluând și adaptând obiceiuri și tendințe culinare din întreaga lume, prezervând, în același timp, caracterul românesc. Una dintre cele mai iconice colecții de povești va pune cei mai reprezentativi bucătari ai momentului și restaurante locale pe harta asocierilor gastronomice ale României.

Această excursie gastronomică va fi găzduită de amfitrionii seriei, Marinela Ardelean și Mihai Toader, care ne vor demonstra că asocierile gastronomice sunt mai mult decât o combinație între vinuri, vinars și mâncare – o conexiune între oameni, locuri și momente speciale.